Turtle Cove

20 maart 2020

Afgezien van de tropische uitstapjes werden de laatste dagen ook vooral lanterfanterend doorgebracht. We zitten in Turtle Cove, een fraai men-only resort tussen Cairns en Port Douglas. Mooi aan de kust en je kan dus ook slechter zitten. Maar vooral bezig met de terugreis het komende weekend, mede door het nieuws uit Europa een beetje onrustig, ook al omdat we nog maar moeten zien of we dan überhaupt nog wel terug kunnen. Overal worden vluchten geschrapt en grenzen gesloten. Voortdurend dus e-mails bekijken, nieuws bijhouden en contact houden met het reisbureau. Dinsdag geconcludeerd dat, als we nú naar het vliegveld rijden en een enkele reis Amsterdam kopen, we nog weg kunnen komen. Maar uiteindelijk toch maar de gok gewaagd om tot zaterdag te blijven, met het risico dat we dan dus niet meer wegkomen.

Maar vooralsnog schijnt het goed te komen, hoewel het nieuws en dus de situatie met de dag verandert. We hebben ons voor alle zekerheid maar aangemeld bij de Nederlandse ambassade, zodat ze weten dat we hier zitten. De dagen zijn onder meer gevuld met het maken van een foto-serie van en voor het resort. Ze zijn daar bezig met een nieuwe website en waren eigenlijk op zoek naar nieuwe foto’s.

Zaterdag, de dag van onze terugreis, werd het dus erg spannend en we waren dan ook ontzettend opgelucht toen we de instapkaarten voor de hele terugreis tot Amsterdam in onze handen hadden. Dit was dus het laatste blogje van onze Australië-reis. Ondanks de wat vreemde laatste week was het een prachtige reis en heb ik met veel plezier de blogjes geschreven en foto’s geplaatst. Jullie natuurlijk dank voor de feed-back en betrokkenheid. We zullen thuis aankomen in een bepaald andere omgeving en bereiden ons dan ook voor op enkele weken vooral thuiszitten. De laatste foto’s van en voor Turtle Cove staan op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714532988818

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.