Zwolle

2 oktober 2017

Zwolle: we zouden het nog een keer bezoeken omdat bij een recent vorig bezoekje we niet aan het museum de Fundatie zijn toegekomen. We raakten er maandag min of meer toevallig verzeild, toen we in Lelystad waren en het vandaar nog maar 50 km was. Dus ernaartoe. Het was deze keer niet gepland en sowieso slecht voorbereid, want anders hadden we wel geweten dat het museum op maandag dicht was. Maar de stad is ook zonder de Fundatie de moeite waard. Wel konden we het museum op de ‘Peperbus’ vanaf de bovenkant bekijken, evenals de rest van Zwolle en omstreken. De foto’s staan op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157705648438924

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.