Zandvoort

22 september 2017

Het zou vrijdag een prachtige dag worden en dus kwam het idee op om eens van IJmuiden naar Zandvoort te lopen en te zien wat zich onderweg voordoet. Toch kwamen we in de stromende regen met de bus in IJmuiden aan. Het bleek dat volgens Buienradar een heel smal regenfront, nota bene in de volledige lengterichting, langs de kust trok, zodat het ook nog een hele tijd duurde voordat het droog werd. In de rest van Nederland was het inderdaad een prachtige dag. Daar sta je dan met je telelens, die we die dag zouden gebruiken en waarvoor je eigenlijk veel licht nodig hebt. Alleen met tamelijk gewaagde camera-instellingen en behoorlijk wat nabewerking valt er dan nog wat van te maken. Gelukkig viel er toch nog wel wat te zien, tenminste als je je ogen gebruikte. En het tegenvallende weer levert toch ook wel weer mooie wolkenluchten op. In Zandvoort ontbraken dit keer de Nederlandse toeristen, dus je hoorde overal Duits om je heen. Ik kreeg er eigenlijk wel medelijden mee, want als je hier de hele week had doorgebracht, zou het toch wel zijn tegengevallen als je voor het strand komt. Tenzij je natuurlijk van wolkenluchten houdt. De foto’s staan op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157704195747801

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.