Duitsland

4 december 2016

Het jaarlijkse GSA-zwemtoernooi van Marcel in Frankfurt. Het begint zo langzamerhand traditioneel te worden in het eerste weekend van december. Niet dat Frankfurt nou de mooiste stad van Duitsland is, maar met Marcel’s zwemmaatjes is het altijd gezellig. Het bezoek aan het zwembad, waar ik altijd een fotografie-taak heb is soms wat langdradig, maar het eten en drinken na afloop vergoedt veel. In Duitsland begint Kerstmis al een stuk eerder dan in Nederland en de dito markt was dan ook niet te vermijden. De terugreis was met Anton in de auto en voerde langs de rechteroever van de Rijn. Herinneringen aan de fietstocht naar Rome, anderhalf jaar geleden. Maar in december met het schaarse licht en vroege duisternis ziet het er heel anders uit dan in de zomer. Voor een foto-impressie zie:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157680229614878

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.