Amsterdam-West

7 november 2016

Er moest onderhand maar eens geoefend worden voor de grote komende januari-voettocht. Nu eens een keer een wat langere afstand (hopelijk meer dan 20 kilometer), want die zal ik over twee maanden toch wel in de benen moeten hebben. En een mooie gelegenheid om ook eens andere stadsdelen te bezoeken. Naar het nieuwe (en vooral verre) westen bijvoorbeeld, waar ik in al die jaren, die ik nu in Amsterdam woon nog nooit was geweest. Mooi november-herfstweer en uiteindelijk gelopen via het Westerpark en Sloterdijk helemaal naar het einde van Geuzenveld, bijna in Halfweg (inderdaad halverwege Haarlem). Uiteindelijk na bijna 24 kilometer liefdevol met vermoeide beentjes ontvangen door vrienden in Nieuw-Sloten met een kop warme chocolademelk. De camera is ook mee geweest en er is een uitgebreide serie gemaakt. Zie:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157712392526267

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.