Enkhuizen

1 november 2016

Nog een laatste impressie van deze mooie herfst. Voordat de wereld grijs en donker wordt waren dit misschien wel de laatste dagen in typische herfstkleuren. Eigenlijk was het doel van de dag Lelystad met zijn outlet winkelcentrum. Maar op de terugweg bedachten we dat het eigenlijk ook wel aardig zou zijn om eens via de dijk, die het Markermeer begrenst, naar Enkhuizen te rijden. Het was al laat op de dag, maar net nog licht genoeg om de bomen in herfsttooi te zien en tegelijk ook de kade van de haven vol met bladeren te zien liggen. Maar eigenlijk al te donker om het stadje goed te bekijken. Maar wel de moeite waard om later nog eens terug te komen. Toch nog een kleine fotoserie gemaakt. Zie:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157712425197451

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.