Kermis

17 oktober 2016

Amsterdam van boven. Er zijn niet veel plaatsen waar je dat kunt bekijken. En al helemaal niet op de Dam. Behalve als je in het reuzenrad op de kermis gaat zitten. En het ook nog goed weer is. En dat was het maandag. Buitenkansje dus, dat ik niet wilde laten lopen. Met een telezoom-lens lijkt de stad voor het grijpen en krijg je een goed idee hoe de verschillende locaties zicht tot elkaar verhouden. We zagen het NEMO, zoals dat nog niet is gezien. Evenals de hoogbouw rond de Rembrandttoren. Bijzonder was ook het glimpje dat we konden opvangen van de binnenplaats van het altijd zo gesloten bolwerk van het Paleis op de Dam. En tenslotte het bijzondere perspectief op de Westerkerk. En dat moest allemaal in die paar minuten die je krijgt in een paar rondjes in het reuzenrad. En als je toch op de kermis bent kan je meteen de gezichtsuitdrukkingen vastleggen van de mensen in die rondtollende stoeltjes. De kermisimpressie staat op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157713052196676

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.