A’dam Tower / NDSM

1 oktober 2016

Vandaag tourist-guide gespeeld voor Antoinette en Raymond, de ouders van Marcel. Eerst maar eens naar de A’dam Tower voor een uitzicht over de stad. Het nadeel van die toren is de ligging. Je bekijkt de stad in zuidelijke richting. Heel onhandig als de zon schijnt en nog onhandiger als de zon dan ook nog laag staat. Deze keer was het bewolkt, waardoor de lichtinval en het foto-contrast beter wordt. Daarna nog maar eens een keer met de boot naar dat laatste rafelrandje van de stad, het voormalige NDSM-terrein. Vooral dat boottochtje ernaartoe is eigenlijk heel aardig. Onderweg, en vooral verderop naar het westen liggen en schepen uit vervlogen tijden, maar worden ook de contouren zichtbaar van de nog ‘actieve schepen’ in het westelijk havengebied. De fotoserie vanaf de toren, het boottochtje en de NDSM staat op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714599607522

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.