A’dam Tower

20 september 2016

Je ziet de stad weer eens van een hele nieuwe kant, als je boven op de nieuwe A’dam Tower staat. Je kan er niet alleen ver kijken, zelfs tot de duinen, Almere en Utrecht, maar je ziet ook weer nieuwe dingen. Zo wist ik niet dat er in Amsterdam-Noord zoveel wordt gebouwd en eigenlijk ontstaat daar een hele nieuwe stad. Meteen maar een jaar-abonnement genomen, omdat ik nog nog lang niet klaar ben met de toren. Zo is het weer heel anders bij de ochtend- en avondzon. En bij bewolkt weer zou je de binnenstad beter moeten kunnen zien. En niet te vergeten ‘Amsterdam by night’. Natuurlijk er een uitgebreide fotoserie gemaakt, want daarvoor gingen we nou juist die toren op. Kijk maar op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714627706788

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.