Twiske

18 september 2016

Met twee andere vrienden, Theo en Dick, onderhoud ik nu al jarenlang een loopgroepje. Elke zondag draven we een aantal kilometers in het Twiske en daarna zijn we bij Theo te gast, waar we bij een kop koffie de wereld verder verbeteren. Deze dag was om twee redenen speciaal. De eerste is dat ons loopgroepje nu 12,5 jaar bestaat. Daarnaast was er een verjaardag. Meestal vieren we onze verjaardagen niet met kadootjes, want we hebben eigenlijk alles al. In plaats daarvan biedt de jarige een dinertje aan. Meestal in een restaurant, maar de 68e verjaardag op 19 september van Theo werd op zijn zeilboot gevierd, afgeblust met een etentje op het terras van het havenrestaurant, waarbij even werd stilgestaan bij beide jubilea. Een klein fotoverslagje staat op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714633420981

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.