Westelijk Havengebied

6 september 2016

Dinsdag een fietsrondje gemaakt door het Westelijk havengebied. Nou woon ik al bijna 23 jaar in Amsterdam, maar er zijn blijkbaar nog steeds plekken, zelfs in de stad, waar ik nog nóóit ben geweest. Het Westerpark bijvoorbeeld. Je komt er vaak langs met de trein, maar nog nooit had ik de moeite genomen het park eens te betreden. Aan de rand daarvan, op de Spaarndammerdijk, een alleraardigste stadsboerderij, maar ook daar had ik nog nooit van gehoord! Dan het havengebied zelf, met de auto onderweg naar IJmuiden ben ik er wel eens langs gekomen, maar je wilt het eigenlijk meestal snel weer verlaten. Maar als je er met de fiets langskomt levert dat weer onverwachte plaatjes. Zie:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714646862703

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.