Euro Pride

24 juli 2016

De Euro Pride. Voor de komende twee weken is Amsterdam de ‘Gay Capital of Europe‘. In de 70’er en 80’er jaren was het dat de hele tijd al, maar die status heeft Amsterdam moeten opgeven aan andere steden, die er inmiddels ook toe doen. Maar nu is Amsterdam dus het wel weer even. Het begon met de roze zaterdag in het Vondelpark. Een gezellige boel met standjes van allerlei clubs, zonder al te veel commercie, met aan het eind van de middag een optreden van Anita Meyer, die we ook nog uit de 80’er jaren kennen. Daarna de Pride Walk naar de Dam en in de avond daar veel boenke-boenke techno muziek met vage zangeressen. Het vuurwerk om 23 uur heb ik dus niet afgewacht. Die tijd heb ik besteed met het bewerken van de foto’s van het gebeuren. De volgende avond toch maar even naar de optredens op de Dam, want ik hoorde dat je dat echt niet mocht missen. Inderdaad, wat was dát een feest…! Kijk maar op de foto’s:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714697579931

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.