Zandvoort

20 juli 2016

Zomer…! Eindelijk…! En hoe…! Ik heb er meteen maar een minivakantie in eigen land van gemaakt. Maandag een zeiltochtje en dinsdag en woensdag naar Zandvoort. De foto’s van maandag en dinsdag zijn jammerlijk verloren gegaan toen bleek dat het fotokaartje ineens niet meer leesbaar was. Mijn laptop bood nog vriendelijk aan het te repareren, maar gooide ook ineens alle foto’s weg. Dus hier alleen de foto’s van woensdag. Leuk om te zien hoeveel plezier mensen hebben op het strand en in de zee. Nog leuker zijn de verschillende diersoorten. Krabbeltjes, meeuwen, herten, kwallen en zelfs zeehonden. Dinsdag lag er een stervende zeehond op het strand, maar die was dus woensdag al weggehaald. Of misschien was die nog niet echt stervende en is hij vanzelf weer terug gezwommen. We zullen het nooit weten. Kilometers gelopen tot aan de gemeentegrens van Noordwijk. De foto’s die – ondanks het fotokaart-ongelukje – behouden zijn staan op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714704300652

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.