Schoonhoven – Streefkerk

2 juli 2016

Zaterdag weer eens een stukje van het Floris V-pad gelopen. De dag was zorgvuldig uitgekozen, omdat het eindelijk droog zou blijven. Maar toch weer kleine regenbuitjes gehad, veel wind, maar ook wel zonnige momenten en dus ook prachtige Hollandse luchten gezien. Het ging van Schoonhoven naar Streefkerk, grotendeels langs de Lek. Niet de meest belangrijke, maar volgens mij wel de mooiste rivier. Oud Hollands landschap, laag polderland, mooie dijkhuisjes en veel boten. Aan het eind in de verte de skyline van Rotterdam. De fotoserie staat op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714814310998

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.