Oosterdok

26 juni 2016

Amsterdam wordt steeds mooier. Vind ik tenminste. Vooral op zo’n onverwacht zonnige middag. Uitzonderingen daargelaten overigens. Met bezoek van buiten de gelegenheid aangegrepen om weer eens een wandeling te maken en al dat moois vast te leggen. Niet over de erg voor de hand liggende grachtengordel, maar nu langs het Scheepvaartmuseum, over het Marineterrein, de Dijksgracht en het Oosterdok. Sinds daar een nieuwe voetgangersbrug ligt is er een alleraardigste en fotogenieke nieuwe wandelroute. Even aanleggen bij Hannekes Boom voor een versnapering. Overvol op deze mooie middag. De achterkant van het Centraal Station is ook mooi geworden. Twintig jaar geleden het domein van heroïnehoeren, nu een mooi fietspad en straks een mooie wandelpromenade. En dan de nieuwe stationshal natuurlijk. Al dat moois staat op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714827148452

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.