Lelystad

21 juni 2016

Onverwacht tripje naar Lelystad. Vooral om in de outlet kleren en schoenen te kopen. Lelystad is eigenlijk het ondergeschoven kindje van Almere. Iets te ver als overloop van Amsterdam en daarom kost het daar ook iets meer moeite om economisch het hoofd boven water te houden. Maar ondanks de (alweer….!) regen toch nog onverwacht mooie plaatjes gezien en geschoten. En als je er dan toch bent kun je net zo goed over de dijk via Enkhuizen naar huis rijden. Aangelegd als afbakening van het Markermeer, maar zo ontstond ook een mooie ontsluiting van de Kop van Noord-Holland en West-Friesland.  De geschoten plaatjes staan op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714825780951

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.