Noord/Zuid-lijn

4 juni 2016

Zaterdag was er een open dag van de Noord-Zuid lijn. Op straatniveau was de laatste jaren weinig vooruitgang te merken, anders dan het voortdurend heen en weer schuiven van bouwmaterialen. En de afgesloten en geblokkeerde wegen natuurlijk. Nu konden we eens in de stations onder de grond kijken: Centraal Station, Rokin en Vijzelgracht. Een nieuwe wereld ontvouwt zich en nu zie je dat de vooruitgang er wel degelijk is geweest. Heel indrukwekkend en over ruim een jaar gaan hier de treinen rijden na 16 jaar bouwen. Kost een paar cent, maar dan heb je ook wat. Het onder- en bovengronds van de nieuwe lijn staat op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714827145608

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.