Oosterdok

3 juni 2016

Vrijdag een bijzonder ommetje gemaakt in Amsterdam langs de Dijksgracht, een laatste rafelrandje in het centrum. Dicht bij huis, maar nog nooit geweest. Niet verwonderlijk, want het ging over het Marineterrein, voorheen ontoegankelijk, maar sinds een jaar is dat voor het publiek te bezoeken, hoewel nu door het Nederlandse voorzitterschap van de EU nog even de thuisbasis van het Europese vergadercircuit. Dat vergaderen moet natuurlijk met een prachtige achtergrond met mooi uitzicht van de andere kant op Scheepvaartmuseum en Nemo. Alleen daarvan geen foto’s meer omdat de batterij van de camera leeg was. Doe ik de volgende keer. Die van vrijdag staan op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714852229067

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.