Albuquerque – Phoenix

22 maart 2016

Vanuit Albuquerque eerst nog even met Mark en Richard heen en weer naar Santa Fe, zo’n 100 kilometer naar het noorden, met onderweg nog een hiking door het Tent Rocks National Park. Daar zijn van die typische rotsen, die de vorm hebben van tenten. Santa Fe is klein maar fijn. Het heeft een typische ‘adobe’ bouwstijl en verder een heerlijke spaanse sfeer. Hoewel Albuquerque dat ook wel had, is het kleinere Santa Fe wat mij betreft toch wel de mooiste stad van New Mexico, vonden we. Dinsdag was weer eens een echte autodag, met 500 kilometer over de ‘Interstate’ door prachtig woestijnlandschap van Albuquerque naar Phoenix in Arizona. Hier leveren we Richard weer thuis af en zijn daar bovendien nog twee dagen te gast. En daar een beetje bijkomen, want het is ook wel eens lekker om even niét te hoeven autorijden. We komen laat in de avond al in het donker in Phoenix aan. Het duurde daar allemaal erg lang, want op de snelwegen rond en in de stad hebben we veel in de file gereden Voor een fotoverslagje van deze dagen kijk ook op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714978211418

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.