Sulzberg

13 augustus 2015

Dat waren nog eens drie heerlijke ‘vrije’ dagen. Vooral niks doen, van de gastvrijheid genieten van Hedwig en René en rond het huis hangen. Het enige ‘werk’ was alles nog eens uit de fietstassen pakken, wassen en drogen. En ondanks dat de fiets me niet in de steek heeft gelaten, heb ik hem toch ook nog maar even naar de fietsenmaker gebracht en alles laten nakijken. Op een kleinigheidje na, was alles nog in orde en is hij helemaal klaar voor de oversteek van de Alpen. Er was een festival in het naburige Kempten. Veel Beiers vermaak in een grote tent, lange tafels, grote potten bier, muziek, dans en liederen, die uit volle borst door iedereen werden meegezongen. Een heerlijk verzetje na al dat gefiets. Donderdag hebben we Louis op de trein gezet en die is donderdagavond dus weer thuis. Diezelfde donderdagavond met Hedwig aan de Öschlesee, een nabijgelegen meertje, nog een paar glazen wijn gedronken en het leven nog eens doorgenomen. Want zo heel vaak zie ik haar nou ook weer niet. En af en toe afgedwaald naar de fietstocht in de komende dagen de Alpen over. De volgende dag ook nog de mogelijkheid gehad om in dat meertje nog eens lekker te zwemmen, want alle dagen was het ook nog eens volop warm zomerweer, dat veel beter te verdragen is als je niet hoeft te fietsen en af en toe in het water kunt duiken. Al met al ben ik na die drie dagen heerlijk uitgerust Vrijdagavond kwam alleen de weersomslag. Flinke regenbuien en een stuk koeler. Die avond wel honderd keer de weersverwachtingen bekeken. Want de Alpen over in de regen is geen echt feest. We gaan het zien. De foto’s van de ‘vrije’ dagen staan op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157718090975298

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.