Museumkwartier

11 oktober 2016

Weer eens een fotorondje gemaakt door de stad. Met tussenstops in het fotomuseum Foam en het Stedelijk. We waren duidelijk niet de enigen. Het nu al een paar jaar opgeknapte museumkwartier heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van de toeristische hot-spots van Amsterdam. Het Rijksmuseum is nog steeds toonaangevend. Vooral voor wat er daarbinnen te zien is, maar de fraaie gevels worden wellicht over het hoofd gezien. De grote letters “I amsterdam” beginnen een beeldmerk te vormen in de stad en komen overal terug, als grote klimletters en op de mozaïeken-bankjes. Voor een kleine foto-impressie van dat alles zie:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714514424373

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.