Putten – Raalte

15 augustus 2016

Maandag maar weer eens op het stalen ros geklommen. Dit jaar is er nog niet zoveel gefietst, maar als voorbereiding voor de tocht van volgende week in de Ardennen was dit een mooi trainingsrondje. Einddoel was Raalte, waar ik te gast zou zijn bij mijn broer Wim. Onderweg is nog een bezoekje afgelegd bij Kees in Terwolde. En tenslotte was niet Amsterdam het startpunt, omdat de afstand Amsterdam-Raalte toch wel wat ver was. Daarom met de trein naar Putten en dat als vertrekpunt gekozen. Voor een groot deel ging de tocht over de Veluwe. De Veluwe geldt als een van Nederlands mooiste natuurgebieden, maar zo’n 30 kilometer alleen door een bos fietsen is toch wel een beetje saai. Het veranderde als je in het weidelandschap van het IJsseldal komt, en daar is dan ook veel meer te zien. Het mooist vond ik het stuk over de dijk langs de IJssel tussen Terwolde en Olst. De kleine foto-impressie staat op:

https://www.flickr.com/photos/140378231@N02/albums/72157714665018962

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.